Biosil Blogg

Nysgjerrig på om kosttilskudd for hud kan fungere?

Mange har fått øynene opp for at man kan bidra til sunnere og sterkere hud ved å innta noe oralt. Det er produkter i bøttevis på markedet og det er derfor ikke lett å vite hva som er best.

Er det vitaminer for hud du skal ta? Er det kollagentilskudd? Kollagenpulver eller piller? Eller bare ren og sunn vanlig mat? Hva man velger å spise har effekt på huden. Men kosttilskudd for hud kan definitivt virke – om man velger noe som har effekt. Biosil er et produkt det ligger hele 20 milliioner euro  i forsknings- og dokumentasjonsinvestering. DET kan nok ingen andre kosttilskudd for hud på markedet slå. Vi vet Biosil fungerer, vi vet hvordan det fungerer og studiene er så godt gjennomført at de kan publiseres i fagfellevurderte tidsskrift.

 

Bildene nedenfor viser to sett med før- og etterbilder. Bildesett 1 viser en kvinne på ca. 50 som har brukt Biosil i ca. 6 måneder.  Man kan enkelt se at linjer og rynker er betydelig mindre synlig på etterbildet. Bildesett 2 viser en kvinne på ca. 30 år som har brukt Biosil i 72 dager. Bildesett tre viser en kvinne på ca. 60 år som har brukt Biosil i tre måneder. For flere bilder klikk på denne linken

 

 

 

RESPONDERTYPER OG EFFEKT

Hvor lang tid det tar for å få resultater av Biosil varierer, alt etter hvilken respondertype man er. Vi deler inn i tre respondertyper;

SLOW RESPONDERE, NORMAL RESPONDERE OG SUPER RESPONDERE

Klikk på denne linken for å lese mer om respondertyper.

Vi opplever stor forskjell på hvor lang tid det tar før man får effekt av Biosil. For noen går det veldig raskt, mens noen veldig få må bruke det over lang tid før effekten kommer. Hilse Lyrån var en super super slow responder, men når effekten først slo inn var det enorm effekt. Se Hilde Lyråns testimmonial hvor hun forteller om sin opplevelse med Biosil. Hun fikk mer spenst i huden, en ny glød, strammere hud, redusksjon av mørke ringer under øynene!

 

.