Biosil Blogg

Iren Thorsensen, 63, medeier i Fiin frisør i Drøbak, kunne avlyse øyelokkoperasjon etter 1,5 års bruk av Biosil

Etter ca. 5-6 måneders bruk av Biosil opplevde Iren at henget over øynene ble strammere, men ante ikke at videre bruk av Biosil skulle stramme det skikkelig opp, så hun bestilte time for operasjon av tunge øyelokk – som ett år senere kunne avlyses. 

Biosil strammer opp tunge øyelokk

Da Iren hade solgt Biosil i salongen en stund fikk vi følgende skriftlige tilbakemelding: 

«Du har jo snakket om Biosil til meg en god stund. Så ba jeg deg sende en pakke, så jeg kunne se om det var så bra, som du sa det var. Jeg var jo temmelig skeptisk. Jeg kan jo ikke selge noe til kundene mine som jeg ikke tror på selv. Jeg begynte med Biosil i mars. Etter tre, fire måneder begynte jeg å se at porene i ansiktet begynte å trekke seg sammen og huden ble glattere. Etterhvert ble linjene i ansiktet mere utjevnet og huden glødet på en ny måte. Henget over øynene ble også strammere. Mannen min så etterhvert stor forskjell, så han ville også starte med Biosil. 

Jeg er frisør og gikk med maske over en lang tid. Når jeg tok den av (pga corona), var det ekstra synlig for kundene mine. Det er derfor lett å overbevise mine kunder om at Biosil virker. Jeg begynner å få de samme tilbakemeldingene fra kundene mine, og det er jo gøy. Her om dagen fortalte en av kundene våre at håravfallet hadde avtatt og nye hår var på vei ut. Hun hadde brukt det i fire måneder. Det jeg også ser det på nå er halsen og ikke minst hendene mine.» 

Så, etter enda et år får vi en ny gledelig tilbakemelding, Iren hadde på det tidspunktet brukt Biosil i 1,5 år: 

“Vi ser så stor forskjell på hud og hår….. Nå har kundene brukt det i over et år og vi ser så stor forskjell….. Jeg hadde bestilt time hos legen for å ta øyeoperasjon, tunge øyelokk. Men etter et år nå trenger jeg det ikke, det har strammet seg opp av seg selv” 

 

SE FILMEN HVOR IREN FORTELLER DEN GLADE NYHETEN OM AVLYST ØYELOKKOPERASJON

 

De følgende bildeparene viser to kunder om også har fått oppstramming av øyelokk etter Biosilbruk

Ikke full effekt – kun brukt BioSil i 3,5 mnd. Kvinne 61 år.
Ikke full effekt – kun brukt BioSil i ca. 6 mnd. Kvinne ca. 50 år.

Kan Biosil gjøre det samme for deg?

Det er stor sannsynlighet for at Biosil vil gjøre samme jobb for dine tunge øyelokk. Hvor fort det gir effekt, det være seg oppstrammende effekt på hals eller øyelokk – kommer an på hvilken respondeertype du er. Vi har sett at vi grovt sett kan dele inn i tre hovedkategorier av respondertyper; Super respondere, normal respondere og slow respondere. Biosil har oppstrammende effekt på huden og vil garantert stramme opp huden i ansiktet ditt. Spørsmålet er bare hvor lang tid det tar før DU begynner å se og merke effekt. Super respondere kan begynne å kjenne effekt etter 1-3 måneder, mens slow respondere kan måtte vente i 7-8 måneder før de begynner å kjenne effekten. De aller fleste er normal respondere.

 

Når får man full effekt av Biosil?

For super respondere og normal respondere vil man kunne få effekt-toppen etter ca. 12 måneder. Det er ikke det at man ikke får effekt etter 12 måneder, men etter 12 måneders bruk kommer endringene saktere enn de 12 første månedene.

 

Hva er virkestoffet i Biosil?

Biosil er et unikt produkt, med kun ett virkestoff – Kolinstabilisert ortokiselsyre. Dette stoffet er resultatet av universitetsforskning i Belgia.

Biosil er vegansk og inneholder ikke kollagen eller andre animalske forbindelser. Virkestoffet i Biosil er et resultat av forskning på Universitetet i Antwerpen på 90-tallet. Virkestoffet er studert og dokumentert gjennom en lang rekke studier, hvorav to av studiene direkte har involvert dokumentasjon på effekt for hud, hår og negler. Ønsker du å lese mer om forskningsresultatene kan du følge denne linken

 

Finn din lokale forhandler

Vi anbefaler og ønsker at du kjøper Biosil hos din lokale forhandler. Denne nettsiden er først og fremst for å gi informasjon om Biosil. Dersom du kjøper Biosil hos en forhandler kan de gi personlig veiledning og du har mulighet til å gjøre en hudscanning som viser hudens tilstand på og under hudoverflaten. Finn din forhandler HER

 

Kjøp Biosil på denne nettsiden

Har du derimot ingen forhandler i nærheten av deg må du gjerne kjøpe Biosil her på denne siden. Har du spørsmål er du velkommen til å ringe oss på 21 64 54 47. Du vil treffe vår kosmetisk dermatologiske sykepleier som kan besvare de spørsmålene du måtte ha. Kjøp Biosil HER

 

Biosil - Advanced Collagen Generator