Respondertyper

Når endringene kommer er avhengig av hvilken respondertype man er. Uansett hvilken responder-gruppe man tilhører vil det ta ca. 12 måneder å oppnå full effekt.

SUPER
responder
1-3 MND.

NORMAL
responder
3-4 MND.

SLOW
responder
6-8 MND.

Respondertyper

I en befolkning vil det alltid være variasjoner. Når det gjelder BioSil vil effekter og tid det tar å oppnå de ulike effektene variere basert på alder, mengde solskader og generell hudtilstand ved oppstart av BioSil. Vi ser likevel at en del eldre personer får raskt synlige endringer, mens noen yngre tar lenger tid å få frem endringer på. Vi deler derfor inn i SUPER RESPONDERS, NORMAL RESPONDERS og SLOW RESPONDERS.

Endring tar ulik tid uavhengig av alder. Alder alene kan altså ikke fortelle hvor lang tid det tar for en person å begynne å oppnå god effekt. For å finne ut om du er super-, normal- eller slow responder er det viktig å ta bilde før oppstart av BioSil.

SUPER

responder

1-3 MND.

SUPER responders – gruppe 1

Fra 1 måned til 3 måneder

Super responders vil kunne se og merke effekt etter 1 til 3 måneder.

NORMAL

responder

3-4 MND.

NORMAL responders – gruppe 2

Fra 3 måned til 4 måneder

Normal responders vil kunne se og merke effekt etter 3 til 4 måneder.

SLOW

responder

6-8 MND.

SLOW responders – gruppe 3

Fra 6 måned til 8 måneder

Slow responders vil kunne se og merke effekt etter 6 til 8 måneder.

Derfor anbefaler vi PowerStart

BioSil Powerstart gir deg en kickstart for å se hva BioSil kan gjøre for DIN hud

Seks måneders forbruk av BioSil i kapselform.

Kjøp nå

Hvorfor PowerStart?

Vi har opplevd at en stor andel kunder vurderer og konkluderer BioSils effekt og virkning altfor tidlig, faktisk så tidlig som kun etter 3 ukers bruk. For at man skal forstå at BioSil ikke er en quick-fix, men starter en prosess hvor det tar tid å oppnå ønsket resultat, kom idéen om en startpakke. Vi anbefaler at alle førstegangskjøpere av BioSil velger PowerStart.

Hva er PowerStart?

PowerStart er en startpakke med seks måneders forbruk av BioSil i kapselform. Esken inneholder en informativ brosjyre i tillegg til at esken i seg selv fungerer som en opplæring på HVA som kan forventes av endring, NÅR ulike endringer kan forventes og HVORDAN man skal legge til rette for å fange opp alle endringene.

Hvem er PowerStart for?

Alle som starter opp med BioSil for første gang anbefales startpakken med 6 måneders forbruk. Etter at startpakken er brukt opp kan man med fordel kjøpe enda en startpakke dersom det for de fleste tar omtrent 12 måneder å oppnå full effekt.

Vedlikehold av oppnådd resultat etter 1-2 startpakker

Fortsett med 2 kapsler daglig. Kjøp i din lokale salong eller på nett.

The PowerStart Process

BioSil PowerStart gir deg en kick-start for å se hva BioSil kan gjøre for DIN hud. Husk å ta bilde med BioSil Skin Scan slik at du fanger opp alle endringer som skjer i løpet av 6-månedersprosessen.

OBS! 6-månedersprosessen som forklares nedenfor viser gjennomsnittlig tid for å oppnå de ulike effektene. Hvilken effekt du får avhenger av hvilken respondertype du er.

Ta bilder


Ta de viktige, første sammenlikningsbildene. Klikk her for å se hvordan du tar bilder. (Link til beskrivelsen lenger ned om hvordan ta bilder.)

Etter endt 1. måned


Prosessen er godt i gang.

Etter endt 2. måned


Fine linjer begynner å reduseres. Hudens fuktnivå øker. Porestørrelsen er synlig redusert.

Etter endt 3. måned


Huden er jevnere. Mindre arr og ujevnheter er redusert. Hudtonen er jevnere. Linjene ved ytre øyekrok (kråketær) er redusert. Hudens refleksjonsevne er bedret, noe som gir huden en ny glød.

Etter endt 4. måned


Nasolabialfoldens dybde er tydelig redusert. Rynker i pannen og andre uttrykkslinjer er betydelig redusert eller har forsvunnet. Markert mindre fremtredende mørke områder under øynene. Hudtonen blir stadig jevnere.

Etter endt 5. måned


Huden på halsen er betydelig strammere og vannrette linjer er markert mindre synlige. Øyelokkene er synlig strammere og løftet. Huden under øynene er jevnere og mengden linjer og rynker redusert. Hudens elastisitet har økt med 89% og reduksjonen av fine linjer og rynker er på 30%

Etter endt 6. måned


Gratulerer! Huden din er nå flere år yngre og både du og omgivelsene kan ikke unngå å se forandringen. Huden er synlig oppstrammet og fine linjer og rynker er tydelig redusert. Huden under haken er strammere og kjevelinjen vil for mange ha blitt mer definert.

Ta oppfølgingsbilder


Ta oppfølgingsbilder i samme lys og vinkel som startbildene og se hvilken utrolig effekt BioSil har hatt på huden din.

Videre fremgang


Fra nå av vil du merke kontinuerlige endringer og forbedringer av huden, med stadig mer synlig effekt. Full effekt vil for mange oppnås etter 12 måneders bruk.

Vedlikehold


For å opprettholde oppnådd resultat, fortsett med 2 kapsler daglig.

Hvordan ta bilder

Ta bilder av ansikt i 5 retninger og hals/kjevelinje/hake.

Ta bilder ved oppstart og etter 6 og 12 mnd. bruk

Ta bilder uten makeup og i godt lys (ingen skygge). Bruk helst samme lyssetting hver gang det tas bilder.

Ta bilde av ansikt i 5 retninger.

Ta bilde av hals/hakegrop dersom linjer på hals, slapp hud på halsen og/eller hals/heng under haken.

Ta gjerne bilde av brystkasse og front dersom huden her ønskes forbedret.

Superviktig! Samme ansiktsuttrykk som når det tas passbilde, altså uten mimikk.