Respondertyper

Biosil begynner å virke fra første øyeblikk du begynner å bruke det, men for å få det optimale resulatet, må man bygge opp en rutine som går over et år.

I en befolkning vil det alltid være variasjoner. Når det gjelder BioSil vil effekter og tid det tar å oppnå de ulike effektene variere basert på alder, mengde solskader og generell hudtilstand ved oppstart av BioSil. Vi ser likevel at en del eldre personer får raskt synlige endringer, mens noen yngre tar lenger tid å få frem endringer på.

Vi deler derfor inn i:

Når endringene kommer er avhengig av hvilken respondertype man er.

Uansett hvilken responder-gruppe man tilhører vil det ta ca. 12 måneder å oppnå full effekt.

Vår rutine

Derfor anbefaler
vi PowerStart

Seks måneders forbruk av Biosil i kapselform.
Inneholder en bruksmengde som gjør at de fleste vil begynne å se og føle resultater.

Hvorfor PowerStart?

Vi har opplevd at en stor andel kunder vurderer og konkluderer BioSils effekt og virkning altfor tidlig, faktisk så tidlig som kun etter 3 ukers bruk. For at man skal forstå at Biosil ikke er en quick-fix, men starter en prosess hvor det tar tid å oppnå ønsket resultat, kom idéen om en startpakke. Vi anbefaler at alle førstegangskjøpere av Biosil velger PowerStart.

Hva er PowerStart?

PowerStart er en startpakke med seks måneders forbruk av BioSil i kapselform. Esken inneholder en informativ brosjyre i tillegg til at esken i seg selv fungerer som en opplæring på HVA som kan forventes av endring, NÅR ulike endringer kan forventes og HVORDAN man skal legge til rette for å fange opp alle endringene.

Hvem er PowerStart for?

Alle som starter opp med BioSil for første gang anbefales startpakken med 6 måneders forbruk. Etter at startpakken er brukt opp kan man med fordel kjøpe enda en startpakke dersom det for de fleste tar omtrent 12 måneder å oppnå full effekt.

Vedlikehold av oppnådd resultat etter 1-2 startpakker

Fortsett med 2 kapsler daglig. Kjøp i din lokale salong eller på nett.

Når vil jeg begynne
å merke fordelene
med Biosil-rutinen min?

Biosil PowerStart gir deg 6 måneders forbruk av Biosil og vil gi en rekke forandringer for din hud og ditt hår.

Ta bilder før oppstart slik at du fanger opp endringene som skjer i løpet av 6-månedersprosessen. Du kan med fordel gjøre en VISIA Skin Scan som gir et meget informativt helhetsbilde av hudens tilstand over og under hudoverflaten.

Tidslinjen nedenfor er basert på kombinasjonen av resultater fra kliniske tester, før- og etterbilder samt kunders tilbakemeldinger.

OBS! Alle virkninger og tidsrammer for endring i huden er svært individuelle. Disseavhenger bl.a. av alder, mengde solskader og generell hudtilstand ved oppstart, samthvilken respondertype man er.

Derfor anbefaler
vi PowerStart

Biosil PowerStart inneholder nok
produkt til at de fleste brukere vil kunne
begynne å se og kjenne effekt.

Gå til nettbutikk