Vi har satt sammen en liste over de vanligste spørsmålene vi får om BioSil®. For å lese svaret på de ulike spørsmålene klikker du på spørsmålet i listen nedenfor.

Bruken av BioSil®

Hva er forskjellen mellom BioSil® dråper og BioSil® kapsler?

Den eneste forskjellen er formen det kommer i.

Resultatene man får fra de er identiske ettersom både det aktive komplekset og de farmakinetiske egenskapene er identiske.

ch-OSAs natur er flytende. Men takket være BioSil’s patenterte “extrusion-spheronization”-teknologi kan mikrodråper av ch-OSA bindes til en cellulosebærer og benyttes i kapselform.

Så hvorfor kommer BioSil i to ulike varianter? Noen foretrekker dråper mens andre foretrekker kapsler. Noen synes det er enklere å ta kapsler ettersom de er ferdig dosert til å tilsvare en mengde på 5 dråper. Andre igjen synes det er genialt å kunne bruke dråpene i en væske de uansett drikker, slik som f.eks morgenjuice eller kveldste.

Om du bør velge kapsler eller dråper er helt opp til deg. Det beste valget for deg er den varianten du kommer til å bruke to ganger daglig og gjennomfører over lengre tid, ettersom det er kontinuerlig bruk som vil gi deg et optimalt resultat.

Hvor mye burde jeg bruke?

For optimalt resultat for din hud, ditt hår og dine negler bør du bruke Biosil morgen og kveld. Bruker du kapsler tar du én kapsel morgen og én kapsel kveld. Dersom du bruker BioSil i flytende form bruker du 5 dråper morgen og 5 dråper kveld.

OBS! Dersom du bruker BioSil-dråper: Husk å virvle dråpene opp  i væsken du drikker slik at du får med deg alt. BioSilvæsken er tyngre enn vann og vil således falle ned i glasset. Bruk gjerne et gjennomsiktig glass og vann første gang du bruker BioSil, så ser du hvorfor det er så viktig å passe på at BioSil-dråpene virvles godt inn i væsken du drikker.

Må jeg ta BioSil® sammen med mat?

Svar: 

BioSil kan tas med etter uten mat. Benytter du kapsler svelger du kapselen med væske. Bruker du BioSil i dråpeform blander du det minst en halv dl væske, som f.eks vann eller juice.

Når på dagen burde jeg bruke BioSil®?

Svar:

BioSil skal brukes morgen og kveld. Benytter du dråpene, tar du 5 dråper morgen og 5 dråper om kvelden. Dersom du bruker kapslene, tar du én kapsel morgen og én kapsel om kvelden.

Får jeg bedre resultat av å bruke mer?

Svar: 

Dersom du ikke spesifikt har fått anbefaling fra helsepersonell som du er i behandling hos, anbefaler vi ikke å ta mer enn 2 kapsler eller 10 dråper pr. dag. Vi er sikre på at du får det ønskede resultatet ved å holde deg til de anbefalte doseringene, og vi har ikke klinisk dokumentasjon som tilsier at vi bør anbefale en høyere dose for å oppnå raskere eller bedre resultater.

Må jeg oppbevare BioSil® i kjøleskap?

Svar: 

Det er ikke nødvendig å oppbevare BioSil i kjøleskapet, selv etter åpning. Vi anbefaler å oppbevare BioSil i romtemperatur mellom 15 og 30 grader celcius. Hvis noen ønsker å oppbevare BioSil i kjøleskapet ser vi ingen problemer med det.

Kan jeg bruke BioSil® sammen med andre kosttilskudd?

Svar: 

Ja. Det er ingen kjente kontraindikasjoner mellom BioSil og andre kosttilskudd

Er det noen bivirkninger?

Svar: 

Det er ingen registrerte bivirkninger i de kliniske studiene som er gjennomført. BioSil har på verdensbasis 1,3 millioner fornøyde daglige brukere og det er svært lite sannsynlig at du vil oppleve noen bivirkning ved bruk av produktet.

 

Istedenfor får du med BioSil ekstravirkninger. For eksempel, om du tar BioSil for en freshere look i huden, er en av ekstravirkningene at håret blir tykkere og sterkere.

 

Hvis du bruker BioSil for å få tykkere og sterkere hår, er ekstravirkningen at du får mindre linjer og rynker i huden.

Kjøp av BioSil®

Hvor får jeg kjøpt BioSil?

Svar:

På denne nettsiden, Pinsett.no og i diverse skjønnhetssalonger rundt om i landet. 

Støtt din lokale skjønnehtssalong og kjøp lokalt!

Frakt og levering

Svar:

Fraktfritt på ordre over 1000kr,- NOK. 

På ordre frå 500,- NOK til 999,- NOK vil det komme fraktkostnad på 49,- NOK

På ordre under 500,- NOK vil det komme fraktkostnad på 89,- NOK

Varene leveres som brev dersom kjøpet består av ett produkt og leveres som servicepakke  på postkontor/post i butikk ved kjøp av mer enn ett produkt. Ønskes annen leveringsmåte? Ta kontakt med oss.

Kan man abonnere?

Svar:

Ja, det kan man.

Se siden som heter «Bestill abonnement»

Hvordan får man videreselge BioSil?

Svar:

For å være forhandler av BioSil må man oppfylle visse kriterier.

Send inn søknad om å bli forhandler her 

Diverse BioSil®

Hva er BioSil PowerStart?

PowerStart er en startpakke med seks måneders forbruk av BioSil i kapselform. Esken inneholder en informativ brosjyre i tillegg til at esken i seg selv fungerer som en opplæring på HVA som kan forventes av endring, NÅR ulike endringer kan forventes og HVORDAN man skal legge til rette for å fange opp alle endringene.

Hva er respondertype?

I en befolkning vil det alltid være variasjoner. Når det gjelder BioSil vil effekter og tid det tar å oppnå de ulike effektene variere basert på alder, mengde solskader og generell hudtilstand ved oppstart av BioSil. Vi ser likevel at en del eldre personer får raskt synlige endringer, mens noen yngre tar lenger tid å få frem endringer på. Vi deler derfor inn i SUPER RESPONDERS, NORMAL RESPONDERS og SLOW RESPONDERS.

Endring tar ulik tid uavhengig av alder. Alder alene kan altså ikke fortelle hvor lang tid det tar for en person å begynne å oppnå god effekt

Hvor lenge har BioSil® vært på markedet?

Svar:

BioSil har faktisk vært på verdensmarkedet helt siden 1994. Frem til nå har de 1,3 millioner daglige brukere på verdensbasis. Det er ikke så rart, for BioSil virker. Rett og slett.

Effekter av BioSil®

Hvilke endringer kan jeg forvente med BioSil?

Du kan forvente endringer i hud hår og negler.

Vi deler inn effekter i det som er klinisk dokumentert og det som er klinisk erfaring (tilbakemeldinger som gjentas fra mange BioSil-brukere)

 

Klinisk dokumenterte effekter er:

Mer elastisk hud

Mindre synlige fine linjer og rynker

Sterkere negler

Tykkere og sterkere hår

 

Effekter man kan forvente basert på klinisk erfaring:

Betydelig redusert håravfall

Mørke ringer under øynene blir mindre synlig

Hudens glød øker

Betydelig redusert porestørrelse

Økt fuktnivå i huden

Visse pigmentflekker blir mindre synlig

Når kan jeg forvente å se resultater ved bruk av BioSil®?

Svar: 

Det er helt individuelt. Se spm om RESPONDERTYPER.

Hvor lenge bør jeg bruke BioSil®?

Svar:

For optimalt resultat kan og bør BioSil brukes så lenge man ønsker å opprettholde resultatet man har fått av å bruke det.

Produktet BioSil®

Hva er BioSil® laget av?

Svar: 

BioSil er laget av ch-OSA™

 

Bio Minerals produserer ch-OSA ved å bruke kolinklorid av farmasøytisk kvalitet og silisium utvunnet fra grundig renset silisiumdioksid (fra sand) som råmateriale. 27% av jordskorpen er faktisk silisium!

Hva er ch-OSA™?

Svar:

ch-OSA eller kolinstabilisert ortokiselsyre som det er kjent som i medisinske tidsskrifter, er BioSil™’s klinisk dokumenterte aktive kompleks.

 

Forskningen på ch-OSA begynte for over tretti år siden i et europeisk farmasøytisk selskap med hovedkontor i Belgia. Der begynte et team av molekylærbiologer å lete etter måter å gjenoppstarte fibroblastene på en sikker måte. Etter fem år med møysommelig arbeid og hundrevis av studier mente de å ha funnet det spesifikke aktive komplekset – ch-OSA. Universitetsledede randomiserte, dobbelt-blindede placebokontrollerte kliniske studier ble straks igangsatt.

 

Da resultatene fra de kliniske studiene kom inn, ble forskernes hypotese bekreftet. ch-OSA var klinisk dokumentert å øke hudens elastisitet, redusere rynker og gjøre hår tykkere og sterkere. Du finner disse oppsiktsvekkende resultatene fra de kliniske studiene av ch-OSA i fagfellevurderte medisinske tidsskrift. Det er ingen overraskelse at BioSil fortsetter å være skjønnhetsprodukt nr.1 i verden.

Hvordan virker ch-OSA™?

Svar:

Svar: ch-OSA eller kolinstabilisert ortokiselsyre som det er kjent som i medisinske tidsskrifter, er BioSil™’s klinisk dokumenterte aktive kompleks.

Forskningen på ch-OSA begynte for over tretti år siden i et europeisk farmasøytisk selskap med hovedkontor i Belgia. Der begynte et team av molekylærbiologer å lete etter måter å gjenoppstarte fibroblastene på en sikker måte. Etter fem år med møysommelig arbeid og hundrevis av studier mente de å ha funnet det spesifikke aktive komplekset – ch-OSA. Universitetsledede randomiserte, dobbelt-blindede placebokontrollerte kliniske studier ble straks igangsatt.

Da resultatene fra de kliniske studiene kom inn, ble forskernes hypotese bekreftet. ch-OSA var klinisk dokumentert å øke hudens elastisitet, redusere rynker og gjøre hår tykkere og sterkere. Du finner disse oppsiktsvekkende resultatene fra de kliniske studiene av ch-OSA i fagfellevurderte medisinske tidsskrift. Det er ingen overraskelse at BioSil fortsetter å være skjønnhetsprodukt nr.1 i verden.

Hvorfor bruker BioSil® kolin som stabilisator?

Svar:

BioSil™ bruker sin patenterte kolin-stabiliseringsteknologi fordi kolin har vist seg å være den “idéelle” stabilisator av OSA. Ikke bare stabiliserer kolin OSA, men det har viktige helsefordeler også.

Har kolin andre positive virkninger på OSA?

Svar: 

Ja. “Vi tror,” sier BioSils™ forskningsansvalige, “at utover dets evne til å stabilisere OSA, så fungerer kolin også ved å transportere OSA inn i målcellene.”

Har kolin andre helsefordeler?

Svar: 

Ja. Ikke bare stabiliserer kolin OSA, det har også vitale funksjoner i kroppen. Kolin er en forløper til fosfolipider som er nødvendige for å bygge cellemembraner, og er også involvert i cellesignalisering (neurotransmitteren acetylcholine)  og fettforbrenning.

Hva er forskjellen mellom klinisk dokumentert og klinisk testet?

Svar: 

Innen den medisinske verdenen er det kun “klinisk dokumentert” som er gyldig. Hvorfor? Ordet “dokumentert” betyr at i den kliniske testen var resultatene reelle og signifikante – at testresultatene kom av substansen som ble undersøkt, nemlig ch-OSA.  At resultater er “statistisk signifikante”, betyr at resultatene man er kommet frem til ikke er tilfeldige.

“Klinisk testet” betyr kun at en ingrediens eller et produkt er testet. Det sier ingenting om resultatene. Sannheten er at resultatene også kan være negative. Dette er én av grunnene til at ikke-medisinske produsenter ofte bruker den misvisende termen “klinisk testet”. Produsenten får ordet “klinisk” med i annonsene sine uten å måtte rapportere dårlige resultater.

En annen ikke-medisinsk term som ofte benyttes av produsenter av tilskudd, og en som muligens er enda mer misvisende, er “klinisk undersøkt”. Dette betyr bare at noen har sett på en ingrediens i et klinisk miljø. Det sier ingenting om effekten. Igjen får produsenten inn ordet “klinisk” uten å måtte legge frem resultater.

Viktig for deg å vite er at BioSil™ er klinisk dokumentert i strenge randomiserte dobbel-blindede placebokontrollerte kliniske studier, som er gullstandarden innen medisinsk forskning. Disse studiene er publisert i fagfellevurderte medisinske tidsskrift.