Biosil Blogg

KOSTTILSKUDD FOR HÅR

Kan kosttilskudd styrke håret? Kan det gi sterkere hår eller ha en effekt på håravfall? Så absolutt. Må man bruke kollagentilskudd for å bedre håret? Absolutt ikke. Biosil er et vegansk kosttilskudd hvor både kliniske bevis og klinisk erfaring sammen bidrar til at vi kan anbefale det på det sterkeste for å styrke håret. Det er et fantastisk kosttilskudd for hår.

 

KLINISK DOKUMENTERT VS. KLINISK ERFARING

Når det gjelder Biosil skiller vi mellom klinisk dokumentert og klinisk erfaring.

Klinisk dokumentert er det som er studert i godt planlagte og gjennomførte studier utført av eksterne forskere og til slutt nøye validert av enda nye fagpersoner før publisering i vitenskapelige tidsskrift.

Klinisk erfaring er den den delen av effekter man får gjentatte tilbakemeldinger på over tid, som viser et tydelig bilde på at man kan forvente også effekter her. Man kan da gjerne utføre en pilotstudie, men en pilotstudie er kun er forstudie.

 

KLINISK ERFARING MED HÅRAVFALL

Kunder med håravfall vil faktisk begynne å merke reduksjon av håravfall allerede etter ca. 2-3 måneders bruk av Biosil. Det er gjennomført en pilotstudie (en slags forstudie) på håravfall hvor studieleder var en professor i dermatologi.

Erfaringene fra denne pilotstudien var følgende:

  • 67% av deltakerne  begynte å øke hårmengden etter 2 måneder
  • 89% økte reveksten av hår etter 6 måneder
  • 100% av deltakerne opplevde forbedring på selve hårkvaliteten

Hva lærte man av denne pilotstudien? I denne pilotstudien ble det inkludert også menn med androgent hårtap. Basert på det man vet om Biosils virkningsmekanisme og studieresultater har man lært at de typer hårtap og håravfall Biosil er mest effektivt på er alders- og stressrelatert håravfall/hårtap. Stressrelaterte årsaker inkluderer hårtap pga. graviditet/amming og medisinbruk.

 

100 % AV STUDIEDELTAKERNE FIKK BEDRE HÅRKVALITET

Selv om Biosil ikke ga hårveksten tilbake til alle studiedeltakerne, ref mannlig hormonelt hårtap nevnt over, så fikk ALLE studiedeltakerne sterkere hår!

 

 

 

1,3 MILLIONER BRUKERE PÅ VERDENSBASIS

Det er ulike årsaker til håravfall; stress, graviditet/amming, medisinbruk, kreftbehandling, aldring og hormonelt hårtap hos menn. Biosil kan hjelpe ved de fem første årsakene, men er nok dessverre ikke så effektivt ved hormonelt hårtap hos menn.

Apropos håravfall, så er også gjenvekst av hår etter hårtap ved graviditet/amming eller kreftbehandling er årsak til at mange mennesker på verdensbasis bruker Biosil. På verdensbasis er det i allefall 1,3 millioner mennesker som bruker Biosil daglig. En større prosentandel av disse bruker Biosil pga. dets effekter på hår, deriblant håravfall. Leter du etter et kosttilskudd for hår som fungerer har du nå funnet det. I likhet med en stor mengde andre mennesker rundt om i verden.

 

PERSONLIG ERFARING

Da jeg som importør først begynte å teste ut produktet var noe av det som jeg merket meg med at brynshårene satt bedre enn før oppstart av Biosil. Da jeg skulle fjerne brynsmakeup var det ikke uvanlig at det kom med et hår nå og da, men etter en perioden bruk av Biosil sluttet dette å skje. På det tidspunktet var jeg 39 år. Vi får også tilbakemeldinger på at vipper vokser bedre enn tidligere, så det er ikke bare håret på hodet som styrkes.

 

 

HVILKEN VIRKNINGSMEKANISME HAR BIOSIL SOM GJØR DETTE MULIG?

Vi skulle gjerne fortalt alt om Biosil. Men nordiske håndhevelsen av de europeiske reglene gjør det ikke mulig.

La oss kort bare si, Biosil har effekter direkte på hår og dets kvalitet. Biosil har også effekter på huden som indirekte påvirker til bedre hårkvalitet. Hørt om Skinification of hair? Vi tar et eget innlegg om det!

 

KJØP HOS AUTORISERT FORHANDLER ELLER HER PÅ NETTSIDEN

Biosil selges hos en rekke fagpersoner i hele Norge. Vi synes det er best at du kjøper Biosil hos én av disse forhandlerne ettersom det er de som også kan følge deg opp over tid. Har du ikke en forhandler i nærheten av deg, er du selvfølgelig velkommen til å kjøpe her på Biosil.no Har du behov for å snakke med oss om noe kan du ringe 21 64 54 47. Mest sannsynlig vil du da få snakke med Maria, som er kosmetisk dermatologisk sykepleier. Ta kontakt  – det er bedre å ta en telefon og få raskt svar på dine spørsmål.

LINK TIL FORHANDLERLISTE

LINK TIL KJØPSSIDEN

 

Siden det tar tid for å få fullt utbytte av Biosil anbefaler vi som regel PowerStart – en eske som inneholder 6 måneders forbruk. Ønsker man ikke å investere i en PowerStart kan man kjøpe enkeltbokser. Men husk! Det tar tid for å oppnå full effekt. Biosil begynner å virke kort tid etter inntak av første dose, men det er bruk over tid som gir optimalt resultat.