Biosil Blogg

HVA ER BIOSIL POWERSTART?

Mange lurer på hva Biosil PowerStart er. Noen tror det er en tredje variant av Biosil, i tillegg til kapsler og dråper. Men, en PowerStart er rett og slett en slags startpakke som inneholder den mengden av Biosil i kapselform som gjør at de fleste vil begynne å se og føle at effekten av Biosil når hele pakken er brukt opp. Den mengden er 6 måneder.

Det betyr ikke at man må vente 6 måneder for å kjenne noe. Det betyr at innen 6 måneder vil de FLESTE begynne å kjenne effekten av Biosil. Da tenker du kanskje «hva om jeg ikke kjenner effekten etter å ha brukt Biosil i 6 måneder?» Kjenner du ikke, eller ser ikke effekten av Biosil innen 6 måneder så er du mest sannsynlig en SLOW RESPONDER.

HER kan du lese om respondertyper

 

NÅR KOMMER EFFEKTEN NÅR MAN BRUKER BIOSIL?

Vi har laget en slags tidslinje på hva man kan forvente skjer de ulike månedene etter at man har startet med Biosil.

Her er noen utdrag:

ETTER 3 MÅNEDER: Fine linjer begynner å reduseres. Hudens fuktnivå øker. Porestørrelsen er synlig redusert. Håret vokser i et raskere tempo.

ETTER 5 MÅNEDER: Huden på halsen er betydelig strammere og vannrette linjer er markert mindre synlige. Øyelokkene er synlig strammere og løftet. Huden under øynene er jevnere og mengden linjer og rynker redusert.

 

 

BILDER VED OPPSTART

Vi anbefaler alle som starter opp med Biosil å ta bilder ved oppstart. Med lysforhold som kan gjentas noen måneder senere. Dette for å være sikker på at lysforholdene er de samme og at du kan være sikker på at det du ser er ekte. Noe som er enda bedre enn bilder er å ta en Visia Skin Scan. En slik hudscanning viser hva som skjer under hudoverflaten også. Ikke bare det, den måler hudalder på hudoverflaten og kan fange opp de endringene som mange synes det er vanskelig å fange opp. Ved å bruke Biosil PowerStart kan du faktisk oppnå en yngre hudalder på bare 6 måneder. En norsk influencer har nylig tatt en Visia Skin Scan hos Beths Beauty i Oslo. Vi publiserer resultatene her, men vi kan røpe at denne mannlige influenceren fikk en reduksjon i hudalder på 9 år ved å bruke Biosil i 6 måneder!

Biosil gir den en yngre hud. Du vil få en jevnere hudoverflaten, en jevnere hudtone, reduksjon i porestørrelse, reduksjon i fine linjer og rynker, en strammere hud med mer spenst samt at flere opplever en bedring på pigmentflekker.

 

KJØP BIOSIL POWERSTART OG FORYNG DIN HUD

Ønsker du å se hva Biosil kan gjøre for din hud anbefaler vi å kjøpe Biosil PowerStart. Det kan du ved å klikke på denne linken.

Vi vil mer enn gjerne ta imot dine tilbakemeldinger på hva DU opplevde da du startet opp med Biosil!

 

Hilsen Tina Hamelten