Fundamentet for all hudpleie, hårpleie og neglepleie

Grunnen til at BioSil er fundamentet for all hudpleie, hårpleie og neglepleie er at det virker innenfra. Det spiller ingen rolle hvilken hudtype eller hårtype du har og hvilke behandlinger og produkter du velger å bruke. BioSil virker innenfra og på alle.

HUD

HÅR

NEGLER

HUD

Se studieresultater

HÅR

Se studieresultater

NEGLER

Se studieresultater

Klinisk dokumentert og patentert skjønnhetstilskudd

BioSil er ikke et vanlig kosttilskudd men et resultat av moderne vitenskapelig forskning i et av Europas fremste land på medisinsk forskning – Belgia. Selskapet bak BioSil har brukt mer enn 15 millioner euro på forskning og utvikling. Effekten av BioSil er dokumentert via studier som følger gullstandarden i medisinsk forskning, nemlig randomiserte placebokontrollerte dobbeltblindede kliniske studier.

Se studieresultater

Studieresultat HUD

BioSils hudstudie gikk over 20 uker. Alle som deltok i studien var kvinner i 40-, 50- og 60-årene. Studiedeltakerne hadde alle solskadet hud. BioSil er klinisk dokumentert til å kunne øke hudens elastisitet med 89 % og å redusere fine linjer og rynker med 30 %.

BioSil® studie på hud

BioSil er klinisk dokumentert til å kunne øke hudens elastisitet med 89 % og å redusere fine linjer og rynker med 30 %.
Studiereferanse: Barel et al. Archives of Dermatological Research, Volume 29, 2005.

Studieresultat HÅR

Studieresultat på hår – 36 ukers studie. Alle som deltok i studien var kvinner mellom 18 og 65 år. Alle viste tegn på svakt, tynnende og livløst hår. Det store aldersspriket hos deltakerne eliminerer muligheten for at det tynnende håret kun kommer av normal aldring.

BioSil® studie på hår

BioSil øker hårets styrke med 13,1 % og hårets diameter med 12,8 %, samt gjør håret mer glansfullt. En pilotstudie på hårtap er allerede gjennomført og viser meget gode resultater. I Norge har vi allerede gode tilbakemeldinger om redusert hårtap kort tid etter oppstart av BioSil.
Studiereferanse: Wickett et al. Archives of Dermatological Research, Volume 299, 2007.

Studieresultat NEGLER

Studieresultat på negler – 20 ukers studie. Alle som deltok i studien var kvinner i 40-, 50- og 60-årene.

BioSil® studie på negler

Negler blir betydelig sterkere ved bruk av BioSil. Vi får tilbakemeldinger om at bruker kort tid etter oppstart av BioSil merker at de får sterkere negler.
Negleroten produserer celler som utgjør negleplaten. Det er størrelsen, lengden og tykkelsen på negleroten som avgjør størrelsen, lengden og tykkelsen på negleplaten.